Hartige pasteitjes kourou

TYROPITAKIA KOUROU (Feta)

Perfect voor een feestje of een snelle maaltijd, de kouroú-pitas zijn de ultieme hapjes. Ze zijn klein genoeg om in 3-4 happen op te eten, maar wel rijk genoeg qua smaak om er gelukkig van te worden, ook al heb je er maar een paar op. Onze korou-pitas worden gemaakt met kwalitatieve ingrediënten: romige yoghurt, geurige boter, verse eieren en Griekse feta.

(bestelling/kg/ 30st: €27.50) (incl. btw)

KOTOPITAKIA (Kip met gekarameliseerde uien)

Perfect voor een feestje of een snelle maaltijd, de kouroú-pitas zijn de ultieme hapjes. Ze zijn klein genoeg om in 3-4 happen op te eten, maar wel rijk genoeg qua smaak om er gelukkig van te worden, ook al heb je er maar een paar op. Onze korou-pitas worden gemaakt met kwalitatieve ingrediënten: romige yoghurt, geurige boter, verse eieren en kipfilet met gekarameliseerde uien.

(bestelling/kg/ 30st: €27.50) (incl. btw)

KIMADOPITAKIA KOUROU (Half-om-half gehakt, prei en curry)

Perfect voor een feestje of een snelle maaltijd, de kouroú-pitas zijn de ultieme hapjes. Ze zijn klein genoeg om in 3-4 happen op te eten, maar wel rijk genoeg qua smaak om er gelukkig van te worden, ook al heb je er maar een paar op. Onze korou-pitas worden gemaakt met kwalitatieve ingrediënten: romige yoghurt, geurige boter, verse eieren en half om half gehakt, prei en curry.

(bestelling/kg/ 30st: €27.50) (incl. btw)

PEINIRLI

Peinirli is een bootvormig brood ingevuld met gehakt en gekarameliseerde uien of met geraspte kaas en ham.

(bestelling/kg/ 30st: €27.50) (incl. btw)